Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα η ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει στις 19:00 (COSMOTE SPORT 1 HD) τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε νοκ-άουτ αγώνα, για την 5η φάση της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena.

Η «Ένωση», η οποία είναι η πρώτη ομάδα από το Big-5 που αγωνίζεται στο Κύπελλο, λόγω της περσινής της αδυναμίας να βγει στην Ευρώπη, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου η ψυχολογία στο «στρατόπεδό» της βρίσκεται στα ύψη.

Φυσικά στην ΑΕΚ θέλουν να διακριθούν και στο Κύπελλο και γι’ αυτό θέλουν να καθαρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση-πρόκριση απέναντι στον «Άγιαξ» της Ηπείρου. 

Στην «Ένωση» ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους τραυματίες Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ, ενώ μια ενόχληση της τελευταίας στιγμής άφησε εκτός και τον Μοχαμάντι.

Επίσης στην 20αδα δεν μπήκαν για λόγους διαχείρισης οι Αθανασιάδης και Βίντα. Αντίθετα επιστρέφουν τόσο ο Σιντιμπέ, όσο και ο Τζαβέλλας με τον Γάλλο δεξιό μπακ να αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τους κιτρινόμαυρους. 

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας μέχρι τώρα συλλέξει 5 πόντους μετά από 8 αγωνιστικές. Φυσικά και στόχος του είναι να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν πάει να πει αυτό, πως σήμερα θα πάει με κατεβασμένα τα χέρια στην OPAP Arena.

Η ομάδα της Ηπείρου θα παραταχθεί απέναντι στην ΑΕΚ χωρίς τους Σταματελόπουλο, Σούλη, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο.

Tο πρόγραμμα της ημέρας:

15:00 Κηφισιά – ΟΦΗ COSMOTE SPORT 1 HD

16:00 Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός

16:00 Ιωνικός Νίκαιας – Απόλλων Παραλιμνίου

16:00 Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου 

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα COSMOTE SPORT 1 HD

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Απόφαση φυγής», το δράμα «ΕΟ» και το «Black Adam», με τον Ντουέιν Τζόνσον στα σινεμά αυτή την εβδομάδα
Επόμενο άρθροΒασική Ενίσχυση: Ποιοι έμειναν εκτός πληρωμής – Από 1η Νοεμβρίου οι διορθώσεις