Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 14:53

Προτείνει ο Ba-bet-o…

Kαλησπέρα σας… Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ριχνόμαστε και σήμερα στα «άδυτα» του στοιχηματικού κουπονιού.

Σήμερα έχουμε επιλέξει μία τριάδα με γκολ και κόρνερ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην OPAP Arena, σε νοκ-άουτ αγώνα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» προέρχεται από συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και η ψυχολογία στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται στα ύψη.

Η ομάδα του Αλμέιδα αναμένεται να πιέσει από το ξεκίνημα του ματς τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, με στόχο να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το παιχνίδι.

Έτσι φρονούμε ότι η επιλογή του να υπάρξουν τουλάχιστον πέντε κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο έχει πιθανότητες να επαληθευτεί.

Οι άλλες δύο επιλογές μας είναι από το Βέλγιο και την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η Φούλαμ και η Άστον Βίλα τίθενται αντιμέτωπες στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Οι «κότατζερς» είναι ομάδα που δεν κλείνεται πίσω και για αυτό στα παιχνίδια της το goal goal κάνει αρκετές φορές την εμφάνισή του.

Οι Λονδρέζοι προέρχονται από πέντε συνεχόμενα αμφίσκορα και θα ποντάρουμε στο να αυξηθούν σε έξι, καθώς και οι «χωριάτες» βρίσκονται κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού και θα παίξουν με το «μαχαίρι στα δόντια».

Θα κλείσουμε την τριάδα μας με το over στο ματς για τη Τζούπιλερ Λιγκ του Βελγίου ανάμεσα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και την Άντερλεχτ, η οποία δεν έχει κάνει καθόλου καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αδυναμίες στην άμυνά τους και θεωρούμε πιθανό να σημειωθούν περισσότερα από δύο τέρματα στη μεταξύ τους μάχη.

H τριάδα…

1325. AEK-ΠΑΣ Γιάννινα Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο (1.93)

1337. Φούλαμ-Άστον Βίλα Goal Goal (1.70)

1342. Ζούλτε Βάρεγκεμ-Άντερλεχτ Over 2,5 (1.75)


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022, 15:15

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Ζουγανέλης: Έκανα φυλακή, με πιάσανε στα γεγονότα του Πολυτεχνείου 17 χρόνων, ήταν σκληρό
Επόμενο άρθροΒορίδης: Για βιαστές ανηλίκων να εξεταστεί υπό προϋποθέσεις ο χημικός ευνουχισμός