Η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», τις φορές που έφτασε κοντά στον γάμο αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Η Βιολέτα είναι κολλητή φίλη της τρίτης Μαίρης, της Κατερίνας Ζαρίφη. Είναι μια γυναικά μέσα στη χαρά και την ενέργεια.

Η Βιολέτα βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της Μαίρης, αλλά δεν κάνει δουλειές. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της Βιολέτας με την Μαίρη. Αυτές οι δυο είναι ανεξέλεγκτες», ανέφερε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Σε ερώτηση σχετικά με την καριέρα της και την μητρότητα, η Βάσω Γουλιελμάκη επεσήμανε ότι «η καριέρα μου ήταν πάντα σε δεύτερη μοίρα. Πρώτα είμαι μαμά. Δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο.

Όταν χώρισα με τον Σωκράτη Αλαφούζο, η κόρη μου, Μαρίλια, ήταν 4 ετών. Δεν έπαψε ποτέ από την σκέψη μου το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της. «Ήταν μεγάλο σοκ όταν «έφυγε» η μητέρα μου. Όταν μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι, η μητέρα μου ήθελε να έρθει να το δει, αλλά δεν πρόλαβε.

To άρθρο Βάσω Γουλιελμάκη: Έφτασα δυο φορές κοντά στον γάμο, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕρντογάν: Απειλεί τις ΗΠΑ – «Αν δεν προχωρήσουν τα F-16, θα στραφούμε αλλού»
Επόμενο άρθροΕμβόλιο Covid-19: Η Pfizer τετραπλασιάζει την τιμή στις ΗΠΑ