Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, 17:42

Προτείνει ο General

Ένα γκολ από την ΑΕΚ μας στέρησε το ταμείο την Πέμπτη (20/10). Ο άσος της Ένωσης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε, ωστόσο το over 2,5… κόλλησε στο 2-0. Από εκεί και πέρα, πανηγυρικά πέρασε ο άσος της Φούλαμ με απόδοση 3 κόντρα στην Άστον Βίλα (3-0), αλλά και ο άσος της Λέστερ κόντρα στη Λιντς με 2,2 (2-0).

Για την Παρασκευή, η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι. Παρά το γεγονός ότι η «Βέκια Σινιόρα» διανύει μία μέτρια σεζόν στην έδρα της είναι αξιόπιστη και αναμένεται εύκολη ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Μάλιστα, προέρχεται από τη νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με την Τορίνο και έχει ανεβασμένο ηθικό. Απέναντι στην Έμπόλι που εκτός έδρας παρουσιάζεται «σφικτή», περιμένουμε έναν άσο με σκορ 2-0 ή 2-1. Οπότε θα αγοράσουμε την επιλογή 2-3 γκολ στον αγώνα που πληρώνει 2-1.

Ανοικτό ματς αναμένεται στη Γερμανία όπου η Μάιντζ υποδέχεται την Κολωνία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμα μέσα στο «σπίτι» τους, ενώ η Κολωνία μετρά πολλές ισοπαλίες μακριά από την έδρα της. Και οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να σκοράρουν και από τη στιγμή που το σκεπτικό μας λέει ότι το ματς… αρχίζει από το 1-1, όποιος βάλει και δεύτερο θα κερδίσει. Το 2-3 γκολ στο ματς πληρώνει 2,08.

Τέλος θα ποντάρουμε στον άσος της Γρανάδα κόντρα στην Σαραγόσα, στο ματς για την Β’ Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή έδρα και μετρούν 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε πέντε ματς με γκολ 12-1. Η Σαραγόσα παρουσιάζεται μέτρια εκτός. Έχει 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Ο άσος στο 1,98 έχει αξία και αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.  

Οπότε κρατάμε: Γιουβέντους-Έμπόλι 2-3 γκολ (2,1), Μάιντζ-Κολωνία 2-3 γκολ (2,08), Γρανάδα-Σαραγόσα 1 (1,98).


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022, 17:44

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠεριπολίες στη λίμνη Παμβώτιδα για την αποτροπή φαινομένων ρύπανσης
Επόμενο άρθροWP: Ο Eλον Μασκ σχεδιάζει να απολύσει περί το 75% των εργαζομένων στο Twitter