Επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πολίτες.

Τη σταθερή βούληση της κυβέρνησης να συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση και η ακρίβεια διακήρυξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ απαρίθμησε όλα τα μέτρα ενίσχυσης που λαμβάνονται.

Αναλυτικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε πως εντός του Νοεμβρίου θα δρομολογηθούν οριστικά τα μέτρα των συμπολιτών στον πρωτογενή τομέα(αγρότες, κτηνοτρόφους)  και από την αρχή του χρόνου η αύξηση των αποδοχών στους γιατρούς του ΕΣΥ και οι ρυθμίσεις στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων.

«Δεν πρόκειται να δεχτούμε καμία απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους που έχουμε θέσει, αποδεικνύουμε όμως πως επιστρέφουμε το μέρισμα στην κοινωνία, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας», είπε.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στον οδηγό του σχεδίου «Σπίτι μου» με στόχο την προσιτή στέγη για τους νέους συμπολίτες μας με πιο σημαντικό τα ευνοϊκά δάνεια με τη στήριξη του δημοσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε ένα νέο απορριμματοφόρο όχημα σύγχρονης τεχνολογίας ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου
Επόμενο άρθροΚΚΕ: «Να καταργηθούν οι άθλιοι νόμοι για τα κόκκινα δάνεια που ψήφισαν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει ο Νίκος Σοφιανός