Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 20:50

Στις 22:00 (Cosmote Sport 2) θα ξεκινήσει ο εκτός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, στον οποίο η ομάδα του Μίτσελ καλείται να ψάξει την υπέρβαση.

Οι Πειραιώτες, που έχουν συγκομιδή μόλις ενός βαθμού στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του γκρουπ, θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Europa-Park Stadion», προκειμένου να παραμείνουν στο «κόλπο» -έστω- της διεκδίκησης της 3ης θέσης στον 7ο όμιλο του Europa League, που οδηγεί στα play off του Europa Conference League.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διατηρηθούν σε θέση ικανή για να απειλήσουν τη Ναντ, ενόψει της δικής τους (τελικής) αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Πέμπτη (3/11).

Σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να περιμένει ένα… δώρο από την Καραμπάγκ, με διπλό των Αζέρων στη Γαλλία, ούτως ώστε να παραμείνει σε απόσταση… βολής από τα «καναρίνια» (3β.-1β.), πριν από τον αγώνα στο Φάληρο.

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ επέλεξε για το ματς με τη Φράιμπουργκ την εξής ενδεκάδα:  Πασχαλάκης – Άβιλα, Ντόι, Μπα, Βρουσάι – Ροντρίγκες, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας – Μπιέλ, Ελ Αραμπί

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Εσθονός Κρίστο Τόχβερ, με βοηθούς την Καρολίν Καϊβόγια και τον Στεν Κλάασεν (επίσης από την Εσθονία) και 4ο τον Γιούρι Φρίσερ. Στο VAR θα είναι ο Ελβετός Φενταγί Σαν και AVAR ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022, 20:54

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Τι άλλαξε από την προηγούμενη δήλωση της κυβέρνησης για αντικατάσταση των BMP-1 στα νησιά;»
Επόμενο άρθροΔερβενοχώρια: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά και χειροβομβίδα σε σπήλαιο