Η ατάκα του γραμματέα του ΜέΡΑ25 που άναψε τα αίματα και η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η φράση του Γιάνη Βαρουφάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας θέλει συγκυβέρνηση με το Νίκο Ανδρουλάκη και οι αιχμές του γραμματέα του ΜέΡΑ25 για σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με ολιγάρχες άναψε τα αίματα δημιουργώντας μια οιωνεί κρητική βεντέτα.

Συγκεκριμένα ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα συμμετάσχει σε μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Αλέξη Τσίπρα και απαντώντας παράλληλα στο ερώτημα γιατί αρνείται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον προεκλογικό διάλογο που προτείνει ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε:

«Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ο κ. Τσίπρας θέλει συγκυβέρνηση με τον κ. Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης έχει σχέσεις με κάποιους συγκεκριμένους ολιγάρχες που θα του κόψουν το συνάλλαγμα».

«Ο διαχρονικά αναξιόπιστος Γιάνης Βαρουφάκης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας τις δηλώσεις αυτές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡεβέκκα Πιτσίκα: Συκοφαντική και ψευδής η καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ για απευθείας αναθέσεις
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Τα τεθωρακισμένα BMP-1 αποσύρονται από τα νησιά χωρίς αντικατάσταση και ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει αισιόδοξος