Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Νωρίς σήμερα θα μπορούσες να δώσεις κάποια μάχη με την ψυχική ένταση που φέρνει ένα τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα. Οι συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και να κλιμακωθούν γρήγορα, κυρίως επειδή τα προβλήματα είναι πιο βαθιά από ότι φαίνεται.

Μικρά πράγματα μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια θαμμένο ή συσσωρευμένο θυμό. Εάν εκμεταλλευτείς σωστά την ενέργεια ίσως μπορέσεις να βρεις λύσεις σε τρέχοντα προβλήματα. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο την εμμονική σκέψη, ώστε να συντονιστείς καλύτερα με τη διαίσθηση σου.

Δίδυμοι: Νωρίς σήμερα η διαύγεια είναι δύσκολη επειδή είσαι πολύ κοντά σε μια κατάσταση ή ανησυχείς άσκοπα. Η επιθυμία για έλεγχο σε μια κατάσταση μπορεί να προκύψει εάν αισθάνεσαι ευάλωτη.  Η προσωπική δύναμη προέρχεται από τη διαχείριση των δικών σου πόρων, απαντήσεων και τρόπων σκέψης εποικοδομητικά και όχι από προσπάθειες ελέγχου καταστάσεων ή άλλων.

Ωστόσο είναι δύσκολο να το δεις αυτό λόγω του τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα. Μπορεί να επικοινωνείς με ένταση ίσως χωρίς να το καταλαβαίνεις και οι απαντήσεις των άλλων να είναι ανεπιθύμητες ή να σε εκπλήξουν.

Καρκίνος: Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για ορισμένες δραστηριότητες. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις συμβουλές ή να ακούσεις τις ανησυχίες σου σχετικά με μια σχέση. Μπορεί να χάνεσαι όταν προσπαθείς να κατανοήσεις τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις, τα λόγια ή την αδιαφορία κάποιου.

Η τάση να σκέφτεσαι ακραία δεν σε εξυπηρετεί παρά μόνο εάν είναι αντικειμενική και σε παρακινεί να βελτιώσεις ή να ενισχύσεις αδύναμα σημεία της ζωής σου. Προσπάθησε να μην παίρνεις αποφάσεις βασισμένες μόνο στις πρωινές αντιλήψεις. Η εμπιστοσύνη είναι δύσκολη όταν ο Πλούτωνας είναι ενεργός και προκλητικός και μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σου κρύβει κάτι.

Λέων: Οι ψυχικές πιέσεις μπορεί να είναι έντονες νωρίς σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να μην βιάζεσαι. Ένα τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει λίγη παράνοια ή να παίξει με τους φόβους. Ειδήσεις ή πληροφορίες που έρχονται μπορεί να αγγίζουν τα νεύρα σου.

Ωστόσο υπάρχει μια τάση να ανησυχείς περισσότερο από όσο χρειάζεται, καθώς η υπερβολή είναι μια ισχυρή πιθανότητα σήμερα. Εστιάζεις σε ό,τι χρειάζεται ανάλυση και θα τα πας εξαιρετικά καλά διοχετεύοντας την ένταση σε ένα δημιουργικό έργο. Αυτή είναι μια στιγμή για την οικοδόμηση και την ενθάρρυνση της αίσθησης του σκοπού.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: «Κατάφωρη αδικία» η απομάκρυνση του παπα-Δημήτρη, λέει ο Αμβρόσιος
Επόμενο άρθροΣτεγαστικά δάνεια: «Κατεβάζουν ταχύτητα» λόγω αβεβαιότητας και υψηλότερων επιτοκίων