Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 13:50

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media στέλνει μήνυμα προς τον κόσμο προκειμένου να στηρίξει την ομάδα στο πρώτο ντέρμπι της στην OPAP Arena, χωρίς καπνογόνα και κίνδυνο για τιμωρίες, ώστε να δώσουν ραντεβού και για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη καθώς η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει sold out, επισημαίνοντας ότι θα υπάρξουν αυστηρές προβλέψεις ως προς την προσέλευση των φιλάθλων της στο γήπεδο. 

 


 

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ:

«Η OPAP ARENA είναι ο ανυπολόγιστης αξίας θησαυρός όλων ΜΑΣ. Μέσα στο νέο ΜΑΣ γήπεδο κάνουμε την ομάδα ΜΑΣ ανίκητη. Δε πρέπει να παραχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από την δυναμική που ΜΑΣ δίνει. 

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από τα πολλά μεγάλα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΚ στον Ναό ΜΑΣ φέτος, αλλά το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο σε αυτά. Θέλουμε και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί κοντά στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες ΜΑΣ, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που αξίζουν τρεις βαθμούς. 

Τα δίνουμε όλα λοιπόν στο ματς της Κυριακής για να τους βοηθήσουμε και μετά την νίκη δίνουμε ραντεβού ξανά στην OPAP ARENA για το ματς με τον ΟΦΗ. Χωρίς καπνογόνα και κινδύνους για τιμωρίες. Αν κάτι περνάει από το χέρι όλων μας στην φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ, είναι αυτό. Καθαρός ουρανός και καθαρή νίκη για την ομάδα ΜΑΣ!»


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022, 13:50

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠαλαιό Φάληρο: Κοντά στην σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ στο χέρι η Αστυνομία: Σηκώνουν τα μανίκια σε όσους ελέγχουν
Επόμενο άρθροΚαλλιθέα: Ποινική δίωξη στον 46χρονο πυγμάχο για το θάνατο του 76χρονου ψαρά