Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ερμής περνά σήμερα στον 7ο οίκο σου και σε βοηθά να νιώσεις περισσότερη οικειότητα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό φρόντισε να μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες, καχυποψίες και δεύτερες σκέψεις.

Οι νέες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις κάτω από ένα άλλο πρίσμα τα συμφέροντα σου και έτσι τα διεκδικείς με περισσότερο πάθος. Καιρός να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να τον φροντίσεις περισσότερο και να επαναφέρεις τους κανόνες αυτοφροντίδας σου.

Δίδυμοι: Με τον Ερμή στον 7ο ηλιακό σου οίκο, τον τομέα των σχέσεων, σε βοηθά να δείξεις και να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, οικειότητα και σιγουριά στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Ίσως είναι καιρός να δεις και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα λίγο πιο σοβαρά, να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να τολμήσεις να πάρεις αποφάσεις.

Η διαίσθηση και το ένστικτο σου δίνουν την ευκαιρία να εντοπίσεις τις πραγματικές ευκαιρίες για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις και να πλησιάσεις περισσότερο τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Εάν είσαι single, έχεις τη δύναμη να αντιλαμβάνεσαι και να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος.

Καρκίνος: Ο Ερμής πλέον από σήμερα στον ερωτικό 5ο οίκο σου ενισχύει την ερωτική σου ζωή, φέρνει ευκαιρίες και σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τον έρωτα, είτε είσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε είσαι μόνη. Μοναδικές ίσως ευκαιρίες και απρόσμενες φέρνουν στο δρόμο σου το άλλο σου μισό.

Οι επαγγελματικές σου σχέσεις βελτιώνονται σημαντικά και είσαι πρόθυμη να κάνεις το επόμενο σου βήμα. Απόλαυσε τη μέρα και μην αφήνεις ίσως θαμμένες σου ανασφάλειες να σε κρατήσουν πίσω από τα οράματα και τα όνειρα σου.

Λέων: Σήμερα ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Μέχρι της 17/11 μπορείς να διοχετεύσεις την ενέργεια σου σε ευχάριστες δραστηριότητες, αλλά να βρεις και τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

Νέες προοπτικές και μέσα έκφρασης ενδυναμώνουν τα οράματα σου και έχεις τη δυνατότητα καλύτερης ή αποτελεσματικότερης διαπραγμάτευσης. Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται και στη συναισθηματική σου ζωή είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυρυτανία: Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του αστυνομικού – Βρέθηκε νεκρός στην «Τρύπα Τατάρνας»
Επόμενο άρθροΚαιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο – Πού θα βρέξει