Σημαντικές τιμητικές διακρίσεις πέτυχε η εταιρεία «Loguers» στα βραβεία «Greek Hospitality Awards 2022».

Η Loguers είναι μία πρωτοποριακή εταιρεία με δυναμική παρουσία στον τομέα του τουριστικού management. Μέσα από την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλάνου στρατηγικής πωλήσεων & marketing, η εταιρεία έχει επιτύχει σταθερή ανοδική ανάπτυξη και τη μακροχρόνια μεγιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχειακών μονάδων.

Συνεργάζεται με 110 ξενοδοχεία σε 21 προορισμούς και διαχειρίζεται με επιτυχία πάνω από 5000 δωμάτια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της. Με γραφεία στο Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και  την Αθήνα, η εταιρεία Loguers βρίσκεται σε μια συνεχή ανάπτυξη καλλιεργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.

Η Loguers πέτυχε, λοιπόν να αποσπάσει 5 βραβεία και συγκεκριμένα, 1 gold και 4 silver awards

Πιο συγκεκριμένα, οι 5 σημαντικές διακρίσεις της στις εξής κατηγορίες:

Best Hotel Marketing & Social Media Provider – Gold Award
Best Hotel Management Consultant – Silver Award
Best Hotel Digital Marketing Agency – Silver Award
Best Hotel Sales Representative Company – Silver Award
Best Hotel Marketing Strategy – Silver Award

Η ανάδειξη αυτή αποτελεί απόρροια των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των πωλήσεων και marketing  που κατάφερε να αποφέρει στους πελάτες της για ακόμη μια χρονιά.
Οι σπουδαίες αναφερόμενες αναγνωρίσεις της εταιρείας, αποτελούν επιστέγασμα της αποδοτικής διαχείρισης πωλήσεων που πέτυχε με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της, αλλά και της ατέρμονης προσπάθειας των μελών της για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα στις προσφερόμενες  υπηρεσίες της.

Τα βραβεία παρέλαβε ο CEO της εταιρείας, κύριος  Μάρκος Γεωργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή απονομής, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, από την Ethos Events και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, έχοντας προσκαλέσει σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού τουρισμού και κλάδου της φιλοξενίας προσέφερε μια μοναδική βραδιά διακρίσεων.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Να είμαστε έτοιμες για τις μεγάλες υποχρεώσεις του 2023»
Επόμενο άρθροΕΑΠ: Πάει για αυτονομία και δέχεται πλέον εισακτέους από 18 ετών