Χθες, Τρίτη (01.11.2022), κυκλοφόρησε το βιβλίο «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing» του Μάθιου Πέρι. Στα απομνημονεύματά του, ο γνωστός ηθοποιός από το ρόλο του «Τσάντλερ» στα «Φιλαράκια» μιλά με ειλικρίνεια για τον εθισμό του σε χάπια, αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ο Μάθιου Πέρι έχει μιλήσει ανοιχτά για τους εθισμούς του και είχε προϊδεάσει το κοινό του και ενόψει του βιβλίου του. Την περασμένη Παρασκευή, σε συνέντευξή του στο ABC, προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη. Όπως είπε ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια», είχε φτάσει στο σημείο να «μπουκάρει» σε σπίτια που δεν ήταν κλειδωμένα και να κλέβει χάπια. 

«Και νομίζω ότι σκεφτόντουσαν “Λοιπόν, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει ο Τσάντλερ και να μας κλέψει”» είπε ο Μάθιου Πέρι, κατά την διάρκεια της συνέντευξή του στην Νταϊάν Σόγιερ για το ABC. Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» έκανε επίσης μία αναδρομή στις 5.000 συναντήσεις του με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, τις 15 προσπάθειες αποτοξίνωσης, αλλά και τη συνήθεια που είχε να παίρνει 55 Vicodin τη μέρα.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ο Μάθιου Πέρι είχε αποκαλύψει στους NYT ότι ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών το ποτό και στην συνέχεια τα χάπια και οδηγήθηκε σε πολλαπλές νοσηλείες και στα επείγοντα περιστατικά. Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι νηφάλιος από τις αρχές του 2021, λίγο πριν γυρίσει το πολυδιαφημισμένο reunion της πολυαγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» που προβλήθηκε τον Μάιο του 2021. «Έχω ξοδέψει γύρω στα 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποθεραπευτώ» παραδέχθηκε μεταξύ άλλων. 

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συνέντευξή του στο ABC, ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» αποκάλυψε ότι η Τζένιφερ ‘Ανιστον τον πλησίασε μια μέρα στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς και του είπε ότι εκείνη και το υπόλοιπο καστ «ξέρουν ότι πίνεις». «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», είπε, σημειώνοντας ότι «ήταν εκείνη που με βοήθησε περισσότερο. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό» είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από New York Post και ABC News

To άρθρο Μάθιου Πέρι: Ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια αποκάλυψε ότι «μπούκαρε» σε σπίτια και έκλεβε χάπια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι δραματικές στιγμές στη Γλυφάδα για το 18 μηνών παιδί που σκοτώθηκε – Τι λέει η μητέρα του για την πτώση
Επόμενο άρθροΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Ο αγροτικός πλούτος της θεσσαλικής γης