Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη μίλησε στην «Ελένη» για τα 22 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, τη σχέση που έχει με τα παιδιά της και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Δεν είμαι άνθρωπος που συμβιβάζομαι. Εάν δεν γυρνούσα με λαχτάρα σπίτι θα έφευγα!», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ναταλία Δραγούμη.

«Σαν μαμά είμαι ανεκτική. Την ισορροπία στην αυστηρότητα την έχει ο πατέρας τους. Η κόρη μου πέρασε στο Οικονομικό του Καποδιστριακού και παράλληλα κάνει μόντελινγκ. Με την κόρη μου είμαστε και φίλες. Δεν την ρωτάω, μου τα λέει από μόνη της».

Η Ναταλία Δραγούμη νιώθει πλέον ότι «έχουν βγάλει καρπό τα σποριά που ρίξαμε όταν ήταν μικρά τα παιδιά», ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά της εγκυμοσύνης.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Τα έχασα σε 4 μήνες. Με περίμενε γυμνό στο θέατρο», δήλωσε.

Η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε πως την είχαν φοβίσει πως η Μαίρη Χρονοπούλου δεν θέλει τις ωραίες γυναίκες, όμως διαπίστωσε πως ήταν χρυσή και της έδινε συμβουλές.

Τον πρώτο της ρόλο τον πήρε από μία γυμνόστηθη φωτογραφία, ενώ η ίδια σημείωσε πως δεν θέλει να απέχει από την τηλεόραση.

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε πως πολλοί είναι εκείνοι που σοκάρονται όταν τη βλέπουν πάνω στη μηχανή. Μάλιστα, πολλοί την αναγνωρίζουν και με το κράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση: Πώς κρίνουν οι πολίτες τη Δικαιοσύνη – Ποιο το βασικότερο πρόβλημα
Επόμενο άρθροΈρχεται εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία