Σε μια σειρά αποκαλύψεων για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά προχώρησε ο Έμινεμ, που το Σάββατο έγινε και επίσημα ένας από τα νέα μέλη του «Rock & Roll Hall of Fame».

Ο Έμινεμ στην ευχαριστήρια ομιλία του, ζήτησε από την κόρη του Χέιλι Τζέιντ Μάδερς, να κλείσει τα αυτιά της και άρχισε να μιλά για τον αγώνα του κατά των ναρκωτικών.

Ο 50χρονος σήμερα Έμινεμ, κατά κόσμον Μάρσαλ Μάδερς, σημείωσε μεταξύ άλλων πως όλα πήγαιναν καλά μέχρι που το 2007 πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών. «Συνειδητοποιώ τι τιμή είναι αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι εδώ πάνω απόψε και τι προνόμιο είναι να κάνω τη μουσική που αγαπώ» είπε.

«Η μουσική ουσιαστικά μου έσωσε τη ζωή… Θα το κρατήσω όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Τραυλίζω και τα λοιπά. Πιθανότατα δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι εδώ απόψε για διάφορους λόγους» τόνισε. «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, το οποίο ήταν κάπως χάλια», συνέχισε.

Σε αυτό το σημείο μίλησε στην κόρη του λέγοντάς της: «Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Γιατί τα ναρκωτικά ήταν πολύ νόστιμα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση, αλλά έπρεπε να πάω και να τα γ… όλα. Γαμώτο».

«Και τελικά, έπρεπε πραγματικά να παλέψω για να ξεφύγω και είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι σε θέση να είμαι εδώ πάνω και να κάνω χιπ-χιπ μουσική, φίλε, γιατί την αγαπώ τόσο πολύ» τόνισε. 

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών το 2002 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της αυτοβιογραφικής του ταινίας: «Κάναμε 16 ώρες στα γυρίσματα και είχες ένα συγκεκριμένο παράθυρο όπου έπρεπε να κοιμηθείς. Μια μέρα κάποιος μου έδωσε ένα Ambien. Έλεγα: “Το χρειάζομαι αυτό συνέχεια”».

Έφτασε να ζυγίζει 105 κιλά και όπως είχε πει, έπαιρνε ό,τι του έδιναν… 

Το 2007 γλίτωσε το θάνατο από υπερβολική δόση και πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: Ήταν σε επίσημη επισύνδεση της ΕΥΠ οι 33 της λίστας που φέρονται ως στόχοι του Predator; – Νέα επίκαιρη ερώτηση για τις υποκλοπές
Επόμενο άρθροΚέρδη άνω των 2,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα