Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου & Μαγνησίας, κ.κ. Χ. Κόμναρη και Ε. Κακκάβα (Τομεάρχης Οργανωτικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών), πραγματοποίησε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου με σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που τους απασχολούν και οι διεκδικήσεις τους.

Όπως κάνει γνωστό η Βουλευτής με δελτίο Τύπου, που εξέδωσε «Οι εκπρόσωποι του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων έθεσαν σημαντικά θέματα προς την αν. Τομεάρχη Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως:

1️. Η αποκατάσταση της βαθμολογικής εξέλιξης των αποφοίτων ΑΣΣΥ,

  1. Η έκδοση της ΚΥΑ για την νυχτερινή αποζημίωση των στελεχών Ενόπλων δυνάμεων που ψηφίστηκε από τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και

3.Η λύση στο Συνταξιοδοτικό – Βαθμολογικό Μονίμων Υπαξιωματικών προερχόμενων από το θεσμό των ΕΠ.ΟΠ.

  1. Η μισθολογική εξέλιξη των Εθελοντών Μακριάς Θητείας (ΕΜΘ) όπου υπάρχει αναντιστοιχία με το βαθμό τους.

Από την πλευρά της η πρώην Υπουργός έκανε γνωστό, ότι όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα συνεχίζει αναδεικνύει τα προβλήματα στη Βουλή και θα σταθεί δίπλα στις διεκδικήσεις τους, που πολλές από αυτές ως κυβέρνηση είχε δρομολογήσει».

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: 976 κρούσματα σε μία εβδομάδα
Επόμενο άρθροΑθ. Λιούπης: «Να αυξηθεί το όριο χρηματοδότησης για ανανέωση των αγροτικών μηχανημάτων μέσω του Αναπτυξιακού»