Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 19:59

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 1) στην Opap Arena η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, οι οποίοι αναμετρώνται για την -εμβόλιμη-  12η αγωνιστική της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά από έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική έχασαν δύο βαθμούς στην Τρίπολη (1-1 με τον Αστέρα) και, όπως είναι φυσικό, θέλουν το «τρίποντο» στο αποψινό ματς, προκειμένου να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και να επαναφέρουν τη διαφορά τους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό (νίκησε νωρίτερα 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο) στους έξι βαθμούς.

Στον αντίποδα οι Ηρακλειώτες, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον Ιωνικό και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην «Ένωση», με το έργο τους πάντως να κρίνεται αρκετά δύσκολο.

ΑΕΚ-ΟΦΗ 0-0

Γκολ:

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γκαρσία.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Βούρος, Διαμαντής, Θοράρινσον, Περέα, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τζου, Μπαλογιάννης, Γκερέρο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 19:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ νηνεμία ήρθε μετά την καταιγίδα για τη Σακίρα – Πήρε εξιτήριο ο πατέρας της μετά τη συμφωνία με τον Πικέ
Επόμενο άρθροΣτέλιος Κρητικός: Τα παιδιά μου δεν έζησαν εύκολα, κάθε μήνα δουλεύω για τον επόμενο