Ενώπιον του Δικαστηρίου, κατηγορούμενος για δύο βαριά αδικήματα, θα βρεθεί ανώτατο στέλεχος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ο 62χρονος, ο οποίος για 6 χρόνια υπηρέτησε σε θέση προ’ι’σταμένου στη Μαγνησία, κατηγορείται για βιασμό 45χρονης υφισταμένης του, καθηγήτριας, που εργάζεται στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της.

Η 45χρονη, τον Οκτώβριο του 2021 μήνυσε τον 62χρονο, υποστηρίζοντας ότι, σε βόλτα που είχαν πάει με το αυτοκίνητό του στον Αγιόκαμπο, στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, εκείνος την εξανάγκασε, ασκώντας σωματική βία, να ολοκληρώσει τη σεξουαλική του ανάγκη πάνω της, μέσα στο αυτοκίνητο, σε ερημική παραλία.

Μάλιστα, η γυναίκα, προσκόμισε για εξέταση βιολογικού υλικού, ένα φόρεμα, το οποίο έφερε λεκέ από σπέρμα κι εξετάστηκε από το Τμήμα Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Το βιολογικό υλικό ταυτίστηκε με εκείνο του φερόμενου ως δράστη και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εισαγγελική πρόταση.

Ο 62χρονος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και οποιαδήποτε παράνομη πράξη εις βάρος της καταγγέλουσας και κάνει λόγο για “ακραία συκοφάντιση”. Ο Δικηγόρος του εκπαιδευτικού Αλέξης Κούγιας παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του επικαλούμενος πολλές δικαστικές υποχρεώσεις, ενώ την 45χρονη καθηγήτρια εκπροσωπεί ο Θωμάς Παπαλιάγκας.

Σε βάρος του 62χρονου έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Αναγνώριση του ψευδοκράτους ψάχνει ο Ερντογάν
Επόμενο άρθρο«Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή»