Η υπογειοποίηση του δικτύου μέσης τάσης στην Άρτα, είναι ένα έργο με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ και αφορά την αφαίρεση ψηλών ιστών και εναέριων καλωδίων και την υπογειοποίηση μέσης τάσης.

Προχωράει το έργο της υπογειοποίησης του δικτύου μέσης τάσης στην Περιφερειακή Οδό στην Άρτα, όπως διαπίστωσε και ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης που επισκέφτηκε το έργο.

Η υπογειοποίηση του δικτύου μέσης τάσης, είναι ένα έργο με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ και αφορά την αφαίρεση ψηλών ιστών και εναέριων καλωδίων και την υπογειοποίηση μέσης τάσης των δικτύων της Περιφερειακής Οδού μήκους 3,7 χλμ. προσφέροντας αισθητική αναβάθμιση κατά μήκος όλης της διαδρομής, αλλά και ασφάλεια αφού εκμηδενίζονται φαινόμενα όπως διακοπή ρεύματος από πτώση κλαδιών σε ηλεκτροφόρα σύρματα.

Υπενθυμίζεται πως το έργο της υπογειοποίησης που υλοποιεί αυτό το διάστημα η ΔΕΔΔΗΕ, αποτελεί υποέργο της συνολικής παρέμβασης του Δήμου Αρταίων για την ασφάλεια και λειτουργικότητα της Περιφερειακής Οδού, με συνολικό προϋπολογισμό 3 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου: Τα στοιχεία για την οικονομία είναι αμάχητα και διαψεύδουν τον Τσίπρα
Επόμενο άρθροΕπακόλουθο της κατάρρευσης του FTX είναι η εξάλειψη 700 εκατ. δολαρίων από εφαρμογές DeFi στο δίκτυο Solana