Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 20:29

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα, καθώς η Πορτογαλία προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Έτσι, ενώ ο Ζοάο Μάριο διέψευσε με δηλώσεις του (όπως αναφέρει η Equipe) ότι υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του CR7 και του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μπρούνο Φερνάντες, μετά τις δηλώσεις του Ρονάλντο εις βάρος των «Κόκκινων Διαβόλων», η Πορτογαλική Ομοσπονδία γνωστοποίησε σήμερα ότι ο παίκτης δεν θα λάβει μέρος στην προπόνηση της Εθνικής.

Ο Ρονάλντο μάχεται «με μια γαστρική αδιαθεσία», δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε από την πλευρά του ότι ο CR7 θα χάσει και τον αυριανό φιλικό αγώνα με τη Νιγηρία, στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σάντος αφιέρωσε επίσης μια κουβέντα για τη συνέντευξη του Ρονάλντο, όπου ο αρχηγός της Εθνικής μίλησε για τα προβλήματά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι μια πολύ προσωπική συνέντευξη. Δεν μίλησε μόνο ο ποδοσφαιριστής αλλά και ο άνθρωπος», είπε ο Σάντος. «Γι΄ αυτό πρέπει να το εξετάσουμε με ανεκτικότητα. Ωστόσο, όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την Εθνική ομάδα και το Μουντιάλ».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 20:31

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ επιτυχία στο καλάθι του Αδώνιδος έφερε το αντικλεπτικό σύστημα σε γάλατα μωρών;
Επόμενο άρθρο«Εξοικονομώ – Επιχειρώ»: 200 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση επιχειρήσεων