Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 14:56

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι του YouTube της CONMEBOL, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, επισημαίνοντας ότι πλησιάζει η ημέρα της αποχώρησής του.

Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο κανάλι του YouTube της CONMEBOL, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, σε έναν δημοσιογράφο κι έναν πρώην συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, τον Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Μεταξύ άλλων, ο 35χρονος σούπερ σταρ αναφέρθηκε και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον, επισημαίνοντας ότι πλησιάζει η ημέρα της αποχώρησής του από την δράση.

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω και το απολαμβάνω. Tο μόνο πράγμα που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή, είναι να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος πως ό,τι κάνω στο μέλλον θα έχει σχέση με αυτό, αν και δεν ξέρω τι θα είναι. Δεν νομίζω ότι θα παίζω για πολύ ακόμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός άσος, που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να κατακτήσει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλωστε το Μουντιάλ του Κατάρ, είναι το τελευταίο στο οποίο θα μετάσχει όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022, 14:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙράν: Απελευθερώθηκαν τα δύο ελληνικά τάνκερ – Ελεύθεροι οι Ελληνες ναυτικοί
Επόμενο άρθροΦυσικό αέριο: Σημαντικές επενδύσεις σε δίκτυα διανομής στην επόμενη τριετία