Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ βρίσκεται προ των πυλών και αναμένεται να κλέψει την παράσταση συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον όλου του φίλαθλου κόσμου.

Πρόκειται για ένα Μουντιάλ ιστορικό, καθώς είναι το πρώτο στα χρονικά της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί χειμώνα. Επίσης ποτέ στο παρελθόν η κορυφαία διοργάνωση του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δεν είχε πραγματοποιηθεί στη Μέση Ανατολή.

Μπορεί η Εθνική μας ομάδα να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στη διοργάνωση, όμως η γιορτή θα συγκεντρώσει τα φώτα προσφέροντας μεγάλες στιγμές και έντονες συγκινήσεις.

Το zougla.gr όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση έτσι και φέτος ετοιμάζεται να προσφέρει στο αναγνωστικό του κοινό την πληρέστερη ενημέρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αναπτύσσοντας την ειδησεογραφία και την θεματολογία για όλα τα τεκταινόμενα αθλητικά και μη που αφορούν το Μουντιάλ.

Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου οι ποδοσφαιρόφιλοι από κάθε γωνιά του πλανήτη θα έχουν τα βλέμματά τους στραμμένα στο Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο για τελευταία φορά θα συμμετάσχουν 32 ομάδες (αναμένεται να αυξηθεί σε 48 ομάδες στη διοργάνωση του 2026).

Η νέα κατηγορία του zougla.gr «Μουντιάλ 2022» θα χωριστεί σε πέντε υποκατηγορίες με στόχο να καλυφθούν όλες οι πτυχές της γιορτής του ποδοσφαίρου.

Οι υποκατηγορίες είναι οι εξής: «Mundial News», «O χάρτης του Μουντιάλ», «Mundial and Politics», «Lifestyle – Κερκίδα» και «Πάμε Στοίχημα».

-Η κατηγορία «Mundial News» θα φιλοξενεί όλες τις ειδήσεις που αφορούν το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δηλώσεις, αγώνες και παραλειπόμενα θα προσφέρουν σφαιρική ενημέρωση πριν, αλλά και μετά τη σέντρα.

-Στην κατηγορία «O χάρτης του Μουντιάλ» βασικό ρόλο θα έχει ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μετατρέπονται σε αποτελέσματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά, ενώ θα περιλαμβάνονται ακόμα οι βαθμολογίες των ομίλων.

-Επειδή το ποδόσφαιρο συνδέεται άμεσα με τα πολιτικά και τα κοινωνικά ζητήματα η κατηγορία «Mundial and Politics» θα καταγράφει όλες τις ειδήσεις σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, διαμαρτυρίες, πορείες διαδήλωσης, επεισόδια, θα συγκαταλέγονται στην υποκατηγορία.

-Η κατηγορία «Lifestyle – Κερκίδα» θα φιλοξενεί την λαμπερή πλευρά του Μουντιάλ, αλλά και τα ευτράπελα του τουρνουά. Οι wags που θα μετατρέψουν τις κερκίδες σε πασαρέλα, η δράση της showbiz που θα έχει άρωμα… ποδοσφαίρου, αλλά και τα διάφορα ζώα-γκουρού που θα προβλέπουν τα σκορ των αγώνων θα έρχονται στις οθόνες των αναγνωστών με ένα click.

-Στο «Πάμε Στοίχημα» θα αναρτώνται οι προβλέψεις από την στοιχηματική ομάδα του zougla.gr, ενώ θα παρουσιάζονται ορισμένα στοιχήματα από το Κουπόνι. Στόχος είναι ο δρόμος για το ταμείο και η παρακολούθηση της διοργάνωσης από μία διαφορετική οπτική.

Συνολικά η νέα κατηγορία πρόκειται να προσεγγίσει το Μουντιάλ 2022 από όλα τα επίπεδα προσελκύοντας το ενδιαφέρον και του πλέον απαιτητικού αναγνώστη.

Η μπάλα πλησιάζει τη σέντρα και το zougla.gr είναι έτοιμο να την ακολουθήσει στο ταξίδι στα γήπεδα του Κατάρ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυάγγελος Αποστολάκης: Η Tουρκία δεν μπορεί να διαχειριστεί πόλεμο με την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣτα ημιτελικά ως πρώτος από το «Green Group» ο Ρουντ, νίκησε 2-1 στο τάι-μπρέικ τον Φριτς