Μια μεγάλη διάκριση έλαβε το 1ο ΕΠΑΛ Αλμυρού, καθώς η ταινία που δημιουργήθηκε με τη σύμπραξη μαθητών και εκπαιδευτών με τίτλο «Ο κύκλος της βίας» έλαβε βραβείο στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών!

Ο διευθυντής κ. Γιώργος Καπράνας, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστή την επιτυχία αυτή του σχολείου και συγχαίρουν την ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου που συμμετείχε στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ταινιών με θέμα «Το φύλο σε πρώτο πλάνο», που διοργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Η ταινία του σχολείου με τίτλο «Ο κύκλος της βίας» πήρε το βραβείο στην κατηγορία Ταινίες Λυκείου. Όπως σημειώνεται σχετικά στην ανακοίνωση του σχολείου «είναι βέβαιο ότι τέτοιες δράσεις συντελούν στο άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία και βρίσκουν άξιους συμπαραστάτες μαθητές και εκπαιδευτικούς, διευρύνοντας το ανήσυχο πνεύμα των συμμετεχόντων και εκτός διδακτικών αιθουσών, προσβλέποντας πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στην παραγωγή της ταινίας και τους αξίζουν συγχαρητήρια είναι: Μωραΐτη Σωσώ, Τράικου Μήνα, Κωνσταντίνου Εύη, Πανταζή Βάσω, Κωστούλα Μαρία, Τσιάτσιου Νικολέτα, Καραφέρη Ελισάβετ, Κρομμύδα Χαριντίνα, Κωστόπουλος Δημήτρης, Αλαφροπάτη Ιωάννα, Αναγνώστου Βάσω.

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας κατά της οικιακής βοηθού
Επόμενο άρθροΔέματα αγάπης ενόψει των Χριστουγέννων από την Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Πολιτικής Προστασίας Αγριάς