Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα της οικειότητάς σου και διεγείρει μια γνήσια επιθυμία να κάνεις βαθιές, διαρκείς και μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σου, στον εαυτό σου και στις πιο οικείες σχέσεις σου. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για να κάνεις σημαντικές και ενδυναμωτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου.

Μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες να επικεντρωθείς σε θέματα οικειότητας και δυναμικής ισχύος στις σχέσεις. Μπορεί να εξετάζεις το πόσο εξαρτάσαι από τους άλλους για υποστήριξη ή να μάθεις σημαντικά πράγματα για τα κίνητρα των άλλων και τη δική σου εσωτερική λειτουργία.

Δίδυμοι: Η σημερινή νέα Σελήνη ενεργοποιεί την ανάγκη να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία ή μια σχέση. Οι επιθυμίες σου και οι ανάγκες που έχεις από τη σχέση σου διαμορφώνονται και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά τώρα. Κάποιος μπορεί να σε εμπνεύσει να κυνηγήσεις ένα όνειρο. Η επιθυμία ή η ανάγκη για συνεργασία με άλλους είναι έντονη.

Το να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση μπορεί να απαιτεί να υιοθετήσεις μια νέα στάση ή να συγκεντρώσεις όλο σου το θάρρος ώστε να κάνεις κάτι να συμβεί. Είναι καιρός να ανοίξεις την καρδιά σου σε νέες δυνατότητες ιδιαίτερα όσον αφορά στις στενές σου σχέσεις, την πορεία της ζωής, την καριέρα και την κατάσταση σου γενικότερα.

Καρκίνος: Η νέα Σελήνη σήμερα φέρνει πρόσθετη ενέργεια στον τομέα του ηλιακού σου χάρτη που διέπει τις ρουτίνες εργασίας, υγείας και αυτοφροντίδας. Μπορεί να υπάρξει μια διαδικασία αναζωογόνησης στις καθημερινές σου υποθέσεις και έχει να κάνει με περισσότερη πίστη και όραμα.

Θα έχεις περισσότερα κίνητρα για να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες, να κάνεις απαιτητικές εργασίες και να αναδιοργανώσεις τον προσωπικό χώρο σου. Η αυτοβελτίωση είναι στο επίκεντρο. Αναζητάς εμπειρίες που δίνουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου και που τρέφουν το πνεύμα σου με τον Δία να στρέφεται σήμερα σε ορθή πορεία.

Λέων: Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει φρέσκια και ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου, ιδιαίτερα στις ρομαντικές σχέσεις, τις φιλίες και τη δημιουργική έκφραση.

Οι νέες ιδέες σου έρχονται φυσικά τώρα και εάν συμμετέχεις αυτήν τη στιγμή σε ένα δημιουργικό έργο μπορείς επίσης να επωφεληθείς από το να φέρεις μια νέα προοπτική στο τραπέζι. Οι μέρες που ακολουθούν είναι καλές για να ανατρέψεις τα πράγματα, να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου, να βγεις ραντεβού ή να ασχοληθείς με χόμπι. Ο μαγνητισμός σου αυξάνεται κι έτσι μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την οικιακή βοηθό που είπε ότι σκότωσε 4 ανθρώπους
Επόμενο άρθροΟ χάρτης των 1.047 φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων