Στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη και της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε, μεταξύ άλλων για την καριέρα του. «Πρέπει να έχουν επαφή οι περισσότεροι άνθρωποι με το θέατρο.

Μακάρι όλοι οι άνθρωποι να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα θεατρικό εργαστήρι. Τους βοηθάει στη ζωή τους. Βοηθάει στην πιο γρήγορη και ουσιαστική αλλαγή του ανθρώπου».

«Το θέατρο με βοήθησε πολύ. Ο λόγος που το επέλεξα ήταν τυχαίος. Ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την σκηνοθεσία. Από μια συγκυρία βρέθηκα σε μια σχολή υποκριτικής αντί σκηνοθεσίας και τα πρώτα χρόνια δούλευα ως σκηνοθέτης», συμπλήρωσε.

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε και για την οικογένειά του, σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να αποκτάς παιδιά σε διαφορετική ηλικία.

«Έχει θετικά και αρνητικά και το ένα και το άλλο. Όταν ήμουν στα 30 – 35 που το παιδί ήταν μικρό, εγώ είχα αντοχές να κάνω ό,τι θέλω. Στα 40 – 45 έχω το μυαλό να προσαρμοστώ στις συνθήκες αλλά δεν έχω τις αντοχές».

«Δε μου φτάνουν οι ώρες, ο χρόνος. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ πάντα καλά».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια» και στη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».

To άρθρο Μάριος Αθανασίου: Μου αρέσουν τα δύσκολα, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και στη Χίο
Επόμενο άρθροΣτηρίζει Μεντί ο Αλιού Σισέ