Αφορμή για την ανάρτηση η απόφαση των δολοφόνων να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο

Συγκλονίζει για άλλη μια φορά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτηση στα social media. Με αφορμή την προσφυγή στον Άρειο Πάγο από τους καταδικασθέντες για τον βιασμό και τη δολοφονίας της Ελένης , η Κούλα Αρμουτίδου θυμάται την τελευταία φωτογραφία της αδικοχαμένης κόρης της.

Η φωτογραφία της φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του 2018 και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

Διαβάστε επίσης – «Ελενίτσα μου, ακούς; Πονάει η μαμά» – Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη

«Το κράτος μας δολοφονεί ξανά και ξανά»

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα, μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία» αναφέρει η τραγική μητέρα και αναφέρει στην ανάρτηση μεταξύ άλλων τα εξής:

«Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστές, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν; Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;».

Ξεσπά και ο πατέρας

Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία της Ελένης και μετά την καταδίκη των ενόχων πρωτοδίκως αλλά και από το Εφετείο, η οικογένεια Τοπαλούδη θα πρέπει να έρθει και πάλι αντιμέτωπη με τους δολοφόνους του παιδιού της, καθώς οι δύο καταδικασθέντες προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας ξεσπά μιλώντας στο Mega, καθώς όπως λέει αυτή η διαδικασία τους εξοντώνει ψυχικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤα ζευγάρια της φάσης των «16»
Επόμενο άρθροΒρετανία: Στα 6 έφτασαν τα νεκρά παιδιά από τον στρεπτόκοκκο Α