Η Τζένιφερ Λόπεζ θα ήθελε μία συνέχεια της… «κινηματογραφικής αποτυχίας» – όπως έχει χαρακτηριστεί – «Gigli» του 2003. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούσε με τον «έρωτα της ζωής της», Μπεν Άφλεκ και για τον λόγο αυτό θέλει την «ξαναζήσει» μέσα από ένα σίκουελ.

Στο βίντεο της Vogue «73 Questions» με τον Τζόι Σάμπια, η Τζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε για τους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς της ρόλους. Κάποια στιγμή, ο Σάμπια τη ρώτησε σε ποιο έργο θα ήθελε να κάνει μία συνέχεια, κι αυτή απάντησε στο «Gigli», με τον Μπεν Άφλεκ.

«Επικρίθηκε!» είπε ο Σάμπια, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε την J.Lo: «Ποιος σε έκανε να γελάς περισσότερο στα γυρίσματα;», με την τραγουδίστρια να απαντά: «Ο σύζυγός μου, Μπεν».

Η «Gigli» είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάρτιν Μπρεστ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζάστιν Μπάρθα, Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Λέινι Καζάν.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία πολυδιαφημίστηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής (πρωτίστως επειδή Άφλεκ και Λόπεζ είχαν σχέση εκείνη την εποχή), η «Gigli» ήταν μία αποτυχία και θεωρείται μία από τις χειρότερες ταινίες. Ήταν επίσης και μια εισπρακτική αποτυχία, καθώς εισέπραξε 7,2 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού 75,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

To άρθρο Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να κάνει ένα σίκουελ στην ταινία «Gigli» με τον Μπεν Άφλεκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒραβείο ποίησης απέσπασε ο διευθυντής ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου Γιάννης Κόκορης
Επόμενο άρθροΚΑΠ: 14 +1 ερωτήσεις για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο