Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 18:11

Ο Ζοάο Φέλιξ έχει βρει τον εαυτό του στα γήπεδα του Κατάρ οδηγώντας την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ. Ο διεθνής επιθετικός είναι αποφασισμένος να βρει νέα ομάδα και έχει ζητήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης να αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο.

Ο σταρ των «ροχιμπλάνκος» ζήτησε από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι από ότι φαίνεται ούτε η Ατλέτικο είναι αρνητική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Ανχελ Χιλ Μαρίν, ο οποίος επιβεβαίωσε, εμμέσως, πως οι σχέσεις του Φέλιξ με τον Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι καλές:

«Ο Ζοάο είναι το μεγαλύτερο στοίχημα στην ιστορία της ομάδας. Είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης, αλλά κάτι δεν έχει λειτουργήσει από την ημέρα που τον αποκτήσαμε. Πολλά λέγονται για τις σχέσεις του με τον προπονητή, αλλά δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Θα ήθελα να μείνει, αλλά πιστεύω πως δεν το θέλει και ο Ζοάο», τόνισε σχετικά για τον 23χρονο άσο, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπενφίκα, αντί 126 εκατ. ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 18:18

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡομά: Φωτιές στον Ασπρόπυργο – Έκλεισε ο Προαστιακός
Επόμενο άρθροΚουφοντίνας: Θα ερευνηθεί ξανά η νομιμότητα της απόφασης μεταγωγής του στο Δομοκό