Καλύτερος…….χορευτής στη βροχή ήταν ο Βόλος ο οποίος σε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Πέμπτης στη Λαμία με την τοπική ομώνυμη ομάδα, επικράτησε με σκορ 3-1 κι έδειξε ετοιμότητα ενόψει του αγώνα κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη με τον Παναθηνα’ι’κό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η Λαμία, με νέο προπονητή τον Σάββα Παντελίδη, προηγήθηκε μόλις στο 5′. Μετά από οργανωμένη προσπάθεια, ο Σιμόν βρήκε τον Τσιλούλη στα δεξιά, αυτός έκανε παράλληλη σέντρα και ο Ντε Βισέντι από κοντά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Βόλος ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια και ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Ντέλετιτς από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 24′.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′,ο Λούνα από αριστερά έκανε σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεχαράνο μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής Τζοβάρας έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ματίγια με εύστοχη εκτέλεση έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Βόλου.

Στο 87’ ο Βόλος πέτυχε το τρίτο γκολ. Μετά από λάθος των γηπεδούχων, ο νεοαποκτηθείς Αργεντινός Γκάγκι πάσαρε στον Οζέγκοβιτς, αυτός πλάσαρε τον τερματοφύλακα Σαράνοφ, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της Λαμίας και ο Γκάγκι που ακολουθούσε τη φάση, με πλασέ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα της Λαμίας.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης (46’ Σαράνοφ), Σιμόν (66’ Μπάμπης), Αντέτζο (66’ Τζανετόπουλος), Κορνέζος, Γκοράνοφ (66’ Σαραμαντάς), Τζανδάρης (59’ Σλίβκα), Νούνιες (46’ Μπεχαράνο, 86’ λ.τρ. Προβυδάκης), Τσιλούλης (46’ Μποάτσι), Γιακουμάκης (75’ Τσούκαλος), Ντε Βισέντι (59’ Βασιλακάκης), Μανούσος (46’ Προβυδάκης, 75’ Βασιλαντονόπουλος)

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ (46’ Κλέιμαν), Ουές (70’ Άλχο), Λούνα (70’ Λυμπεράκης), Πίρινεν, Εσκοβάλ (85’ Τριανταφύλλου), Μεταξάς (70’ Τάχατος), Ματίγια, Β. Φερνάντες (46’ Μεσκίδα), Μοκέρ (86’ Τριανταφύλλου), Ντέλετιτς (70’ Γκάγκι), Κούτσιας (46’ Οζέγκοβιτς)

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά στο Ριάντ, ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Νόρι
Επόμενο άρθροΜέγαρα: Σοβαρός τραυματισμός Ρομά από πυροβολισμό