«Σας ακουσα κ. Τσίπρα να επικαλείστε τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Αυτή η μόνιμη προσπάθεια να παρουσιάσετε διχασμένη τη ΝΔ τείνει μονίμως να πέφτει στο κενό»

Ξεκινώντας τη δευτερολογία του στην Βουλή για το νομοσχέδιο για τις διαδικασίες άρσης του απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε για ακόμα μια φορά το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον κάλεσε να κάνει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση για τις υποκλοπές.

«Σας ακουσα κ. Τσίπρα να επικαλείστε τις δηλώσεις των πρώην πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή. Αυτή η μόνιμη προσπάθεια να παρουσιάσετε διχασμένη τη ΝΔ τείνει μονίμως να πέφτει στο κενό. Αν θεωρείτε ότι υπάρχει θέμα συνοχής της ΝΔ κάντε επιτέλους πρόταση δυσπιστίας να διαπιστώσετε πόσο ομοιογενής είναι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Έχει παρέλθει το εξάμηνο από την προηγούμενη πρόταση δυσπιστίας που κάνατε. Κάνατε για ένα χιονιά πρόταση δυσπιστίας, δεν θα κάνετε για το ζήτημα των παρακολουθήσεων;» είπε αρχικά στην δευτερολογία του ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις: Από 35 έως 155 ευρώ τον μήνα η μέση αύξηση
Επόμενο άρθροΔίκη για το Μάτι: Σωθήκαμε από τύχη 180 μέτρα από τη θάλασσα – Όσοι κάηκαν δεν είχαν άλλη επιλογή