Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι. Το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε μάλιστα εξιτήριο, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της Μαίρης Συνατσάκη, Θάνος Παράσχος στο Πρωινό: «Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν Στρατής. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια.

Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα μάτια της Μαίρης».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TLIFE, η Μαίρη Συνατσάκη πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12, στις 12.30, από γνωστή κλινική στο Χαλάνδρι, με τον Ίαν Στρατή να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Το ζευγάρι θέλησε να κάνει αθόρυβη την έξοδό του από το μαιευτήριο στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή, ενώ πλέον βρίσκονται ήδη στο σπίτι τους και είναι πανέτοιμο για αυτή την νέα καθημερινότητα.

 

To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με την κόρη τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔυτική Αττική: Έξι συλλήψεις και 15 προσαγωγές σε καταυλισμούς Ρομά
Επόμενο άρθρο«Έχω 10 χρόνια μπάσκετ. Ευλογία εάν θα είμαι ένας από τους καλύτερους»