Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του συλλόγου φίλων, εθελοντών και οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ διοργανώνεται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 18.30 στην φιλόξενη αίθουσα της Εξωραϊστικής λέσχης Βόλου.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης επισημαίνουν ότι, ”είναι η ανάγκη των ανθρώπων αυτή την εποχή, μέσα στο κρύο του χειμωνιάτικου καιρού να ξεφύγουν από τους φυσικούς φόβους, την τύρβη της πολυτάραχης ζωής τους και να ξαναγυρίσουν στον εαυτό τους. Να κάνουν την ψυχή τους εστία και φρούριο ανθρώπινων συναισθημάτων, φιλίας, αγάπης και ζεστασιάς. Καλότυχοι όσοι μπορούν να μαζεύονται χωρίς πολέμους και συμφορές κάτω από γιορτινά φώτα και γύρω από χορταστικά τραπέζια. Να χαίρονται τη χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με τους αγαπημένους τους χωρίς απουσίες και απώλειες.                                     Είναι μέρες που δίνονται ανοιχτόκαρδα ζεστές ευχές, αναζητώντας τον μαγικό τρόπο που θα αγκαλιάσουμε ότι ποθούμε και θα αγωνιστούμε να το προστατεύσουμε απ’ ότι φοβόμαστε.

Ας κρατήσουμε ζωντανή τη χαρά της συνεύρεσης, την αρχοντιά της φιλόξενης μορφής του γιορτασμού με μοναδική επιδίωξη να προσφέρουμε κάτι ευχάριστο στη σύναξη των ανθρώπων, την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο και στην οικογένεια”.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν, καφές, τσά’ι’, χειροποίητα γλυκά, μουσική, εκπλήξεις και πολλή ανθρώπινη επαφή μέσα από κουβέντα για ”να ονειρευτούμε μια καλύτερη, πιο ανθρώπινη και ουσιαστική χρονιά”.

 

Προηγούμενο άρθροΧάνει τον Φρέιζερ για 1,5 μήνα η ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τη σφαίρα που τραυμάτισε τον 16χρονο