Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, όπως φυσικά μας έχει συνηθίσει, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία στις 2 Δεκεμβρίου έκλεισε τα 41 της χρόνια. Η διάρκεια των… εορταστικών εκδηλώσεων – όπως φαίνεται από το βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram – έχουν κρατήσει μια βδομάδα! 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αν και έχει περάσει μία εβδομάδα από την ημέρα των γενεθλίων της, πήρε μια τούρτα και αποφάσισε να το γλεντήσει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και ντυμένη στα κόκκινα. Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, αφού χόρεψε, αποφάσισε να πασαλειφθεί και με την τούρτα που βρισκόταν στο πάτωμα…

«Ναι, γιορτάζω τα γενέθλιά μου όλη την εβδομάδα», είπε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως «είναι η πρώτη μου χρονιά μετά από 15 χρόνια που αντιμετωπίζομαι ως ίση και δεν ήξερα καν ότι αυτό υπάρχει», για να εκφράσει μάλιστα την επιθυμία της «φέτος να πάω σε έναν γάμο, να τραγουδήσω και να πέσω κάτω οκτώ φορές».

Η ίδια, στην ανάρτησή της, ενημέρωσε το κοινό πως ο λογαριασμός της στο Instagram είχε «πέσει» ορισμένες φορές, λόγω δικού της λάθος και μάλιστα περισσότερες από μία φορές, αφού όπως είπε «πάτησα κάποιο κουμπί κατά λάθος».

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

//www.instagram.com/embed.js

To άρθρο Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πασαλείφτηκε με τούρτα που έφαγε από το πάτωμα – Δείτε βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣπυρόπουλος για Εύα Καϊλή: Εδώ μιλάμε για κοινό ποινικό έγκλημα
Επόμενο άρθροΕυρωκοινοβούλιο: Έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση του Κατάρ – «Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό»