Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 20:36

Κάτοικος Πειραιά έγινε κι επίσημα την Κυριακή ο Ροντινέι, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών οι ερυθρόλευκοι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζουν τον ποδοσφαιριστή, στο οποίο μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τονίζοντας ότι του έδωσαν… έξτρα κίνητρο για να συνεχίσει να παλεύει.

«Μεγάλωσα στο Τατουί του Σάο Πάουλο. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια δεν με έκαναν να σταματήσω. Με έκαναν πιο δυνατό και αποφασισμένο. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Αυτό άλλαξε την ιστορία μου.

Η μεταγραφή στην Ευρώπη ήταν ένα όνειρο. Επέλεξα τον Ολυμπιακό, μία ομάδα θρύλο. Είμαι ο Ροντινέι και ήρθα για να πετύχουμε όλοι μαζί».

 

 

Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής έστειλε μέσω των social media το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης του Ολυμπιακού, δηλώνοντας ενθουσιασμένος, που πλέον θα φορά τα ερυθρόλευκα.

 

 



Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 20:47

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα μπάσκετ της Γ’ Ενικής όπου συμμετέχουν Αλμυρός Αγριά κι Ανόρθωση από τη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα-Βαθμολογία κι Επόμενη Αγωνιστική στο βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 όπου συμμετέχει η Νίκη Βόλου