Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 20:06

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ, μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στον 3ο γύρο του European Cup από την Αλίνγκσας.

Η Ένωση πήγε στη Σουηδία με «προίκα» τη διαφορά των πέντε τερμάτων (32-27) που είχε εξασφαλίσει στο πρώτο ματς, στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατόρθωσε να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα, καθώς ηττήθηκε 31-24 (ημίχρονο 16-12) και έμεινε εκτός συνέχειας.

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού ήλεγχε το ματς ως τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μάλιστα προηγήθηκε 7-5, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις στην επίθεση, πέρασαν μπροστά στο σκορ και άρχισαν να κυνηγούν τη διαφορά. Κατάφεραν να φτάσουν στο +5 (24-19) ακριβώς δέκα λεπτά πριν τη λήξη, ξέφυγαν 30-22 στο 57΄ και, παρά τη μείωση του σκορ από τους Τικ και Μαντάλινιτς, πανηγύρισαν την πρόκριση.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 1, Τικ 5, Ζίβκοβιτς 1, Μαντάλινιτς 8, Νικολαϊδης, Αλμέιδα 1, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 6, Σόκολιτς, Τσιτόμπι, Ρογκούλσκι, Λέμος 2, Κεδέρης


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022, 20:12

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧαμόγελο του Παιδιού: Θα δοθούν απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται
Επόμενο άρθροΛάρισα: Στο εδώλιο αστυνομικός για εξύβριση και κεφαλοκλείδωμα σε γυναίκα