Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, 14:02

Ως ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε τον Σέρχιο Αραούχο ο πατέρας του Άλκη Καμπανού. Μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στην κίνηση του Αργεντινού επιθετικού να του δώσει το βραβείο το οποίο κέρδισε στην τελετή βραβείων του ΠΣΑΠΠ.

«Εμείς προσκληθήκαμε από τον ΠΣΑΠ για να δώσουμε το βραβείο που δικαιούται ο Σέρχιο Αραούχο για όλες αυτές τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Άλκη μας. Όλα τα εγκώμια ανήκουν σε αυτόν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κοσμεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η συγκίνηση ήταν τρομερή. Η ενέργεια του Αραούχο να μας επιστρέψει ένα βραβείο που εκείνος δικαιούνταν συγκινεί κάθε άνθρωπο, ειδικά εμάς που ήμασταν οι γονείς του Άλκη», ανέφερε και συνέχισε:

«Αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον ποδοσφαιριστή, στον ΠΣΑΠ που έκανε τη συγκεκριμένη βράβευση, αλλά και στην ίδια την ΑΕΚ που έχει τέτοιους αθλητές οι οποίοι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος μίλησε για την σκέψη που είχε για ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

«Πίστευα ότι τέτοιες ενέργειες θα αμβλύνουν οποιεσδήποτε διαφορές. Είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά για να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο βίας που αποτελεί μια από τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά είναι μια καλή αρχή.

Πρέπει να ανέβουμε το πρώτο σκαλοπάτι που είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Εννοώ να μπορούμε να χειροκροτάμε όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας, αλλά και των αντιπάλων».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, 14:20

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέες δεξιότητες και γνώσεις αποκτούν αιρετοί και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Επόμενο άρθροΠέθανε ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Τριχιάς