Αρχικά τόνισε ότι «όλη η Ελλάδα έχει πέσει από τα σύννεφα» και συμπλήρωσε πώς «οποιοδήποτε να είναι το αποτέλεσμα των ερευνών η ζημιά  έχει γίνει»

Στο θέμα του Qatargate και στην εμπλοκή της Εύας Καϊλή αναφέρθηκε ο πρώην  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αρχικά τόνισε ότι «όλη η Ελλάδα έχει πέσει από τα σύννεφα» και συμπλήρωσε πώς «οποιοδήποτε να είναι το αποτέλεσμα των ερευνών η ζημιά  έχει γίνει».

Για την σχέση και τη συνεργασία του με τον πατέρα της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρο είπε ότι τον γνώρισε ως προϊστάμενο στις τεχνικές υπηρεσίες.

«Τον αναβάθμισα και τον έκανα διευθυντή γιατί είχε τα προσόντα και την ικανότητα» πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις σχέσεις του με την κ. Καϊλή είπε ότι ήταν τυπικές.

Τέλος ερωτηθείς για τα εκλογικά σενάρια ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε «βλέπω εκλογές τον Απρίλιο» και εξέφρασε την διαφωνία του για τις δηλώσεις του κ. Ανδρουλάκη «ότι η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησαν την κ. Καϊλή ως «δούρειο ίππο».

Η ώρα της κρίσης για την Εύα Καϊλή

Εν τω μεταξύ, με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν στις Βρυξέλλες τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο χρηματισμού μελών και εργαζομένων του Ευρωκοινοβουλίου ενόψει των σημερινών αποφάσεων, όταν και αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να ανακοινωθεί εάν οι συλληφθέντες -μεταξύ αυτών και η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή– θα παραμείνουν προφυλακισμένοι ή όχι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜουντιάλ 2022: Συγκρούσεις Γάλλων και Μαροκινών στο Μονπελιέ
Επόμενο άρθροΕλληνοτουρκικά: Παρενέργειες από τους κλειστούς διαύλους