Μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Παναθηνα’ι’κός, που επικράτησε με 3-0 στη Λεωφόρο, του Βόλου, το απόγευμα της Πέμπτης.

Δυναμικά μπήκε ο Παναθηναϊκός στο ματς και στα πρώτα 25 λεπτά είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά βρήκε απέναντί του τον τερματοφύλακα Κότνικ που σταμάτησε όλες τις προσπάθειες των πρασίνων.

Ο Βόλος ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή του, είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Άλχο στο 34′ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σπόραρ από κοντά έκανε το 1-0. Ο Μπερνάρντ σέντραρε από δεξιά, ο Βέρμπιτς βρήκε λίγο τη μπάλα με το κεφάλι και ο Σλοβένος φορ την έστειλε στα δίχτυα από κοντά. Το γκολ ελέγχθηκε για οφσάιντ, με τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να δείχνει σέντρα. Για τη φάση αυτή ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας στο ημίχρονο του αγώνα.

Ο Βόλος είχε μία ευκαιρία με τον Ντέλετιτς στο 52′ για την ισοφάριση και στα επόμενα λεπτά ο Παναθηναϊκός πέτυχε άλλα δυο γκολ. Στο 54′ ο Τσέριν με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 και στο 59′ ο Βέρμπιτς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (84’ Σάντσες), Ρούμπεν (65’ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος (84’ Κυριόπουλος), Βέρμπιτς (69’ Σαβιέρ), Σπόραρ (65’ Ιωαννίδης)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Πίρινεν, Άλχο (72’ Τάχατος), Μπαριέντος (72’ Μεταξάς), Μεθκίδα (66’ Ματίγια), Ουές, Ντέλετις, Νοκέρ (Β. Φερνάντεθ), Οζέγκοβιτς (80’ Κούτσιας).

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Άγριος καυγάς σε λεωφορείο με έναν τραυματία – Γιατί πιάστηκαν στα χέριαw
Επόμενο άρθρο«Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο»