Ο βασιλιάς Κάρολος, η Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκαν χτες βράδυ (15.12.2022) στο Αββαείο του Γουέστμινστερ για μια χριστουγεννιάτικη τελετή, όπου έψαλλαν κάλαντα με την συνοδεία γιορτινής μουσικής.

Μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν και ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τους συζύγους τους, η Κόμισσα του Γουέσεξ Σόφι, η Ζάρα και ο Μάικ Τινταλ, ο πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ με τη σύζυγό του, ο Δούκας του Gloucester αλλά και η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα, με τον σύζυγό της.

Η Κέιτ φορούσε  μπορντό, κομψό παλτό και ασορτί γόβες και τσάντα. Είχε τα μαλλιά σπαστά και τα κοσμήματά της έλαμπαν διακριτικά. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, από την άλλη, επέλεξε μπλε αποχρώσεις στο κουστούμι του και μια μπορντό γραβάτα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν ντυμένος στα χρώματα του πατέρα του και η πριγκίπισσα Σαρλότ, φορούσε ένα – επίσης μπορντό – παλτό. Όσο για τον μικρότερο, τον πρίγκιπα Λούις, φαίνεται πως έμεινε στο σπίτι.

«Η λειτουργία αυτή είναι αφιερωμένη στην Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ και σε όλους εκείνους που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Οι ακλόνητες αξίες του καθήκοντος, της συμπόνιας και της πίστης της αείμνηστης μεγαλειότητάς της καθοδήγησαν τη δημιουργία αυτής της λειτουργίας» αναφέρεται στο πρόγραμμα που δόθηκε στους καλεσμένους.

Η βασιλική οικογένεια φαίνεται πιο ενωμένη από ποτέ και δεν πτοείται από τις κατηγορίες που «εκτόξευσαν» προς το παλάτι τα τελευταία τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

To άρθρο Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαμψαν στην χριστουγεννιάτικη τελετή στο Γουέστμινστερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: Που θα γίνουν ραπιντ τεστ σήμερα Παρασκευή
Επόμενο άρθροΟ μεγάλος τελικός Αργεντινή-Γαλλία με τις καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ