Από την Υ.Α. Βόλου εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπών που έγιναν στο Βόλο τον Αύγουστο του 2022 και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Αλγερινού υπηκόου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης ο οποίος ήλθε στο Βόλο από την Αθήνα με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο και με σκοπό να κλέψει, διέπραξε τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών:

Βραδινές ώρες της 19/08/2022, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ένας 61χρονος, στάθμευσε προσωρινά το Ι.Χ.Ε. όχημά του, έξω από κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή του Πηλίου και εκμεταλλευόμενος την απόσπαση προσοχής του προαναφερόμενου οδηγού, μπήκε σε αυτό και αφαίρεσε μεταξύ άλλων, 3.850 ευρώ, που βρίσκονταν σε 2 τσάντες του παθόντα.

Μεσημβρινές ώρες της 20/08/2022, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ένας 57χρονος, στάθμευσε προσωρινά το Ι.Χ.Ε. όχημά του στο Βόλο, προκάλεσε με αιχμηρό αντικείμενο φθορά σε ελαστικό, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί. Στη συνέχεια, ο δράστης, έχοντας ακολουθήσει το όχημα σε μικρή απόσταση από το αρχικό σημείο, εκμεταλλευόμενος την απόσπαση της προσοχής του οδηγού που κατέβηκε από το όχημα για να διαπιστώσει το είδος της βλάβης, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε μεταξύ άλλων από το πίσω κάθισμα του οχήματος την προσωπική του τσάντα, η οποία περιείχε 12.000 ευρώ.

Ο δράστης, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, είναι σεσημασμένος και για άλλα παρόμοια αδικήματα. Η σχηματισθείσα σε βάρος του αλλοδαπού υπηκόου δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Τραγωδία με 30χρονη – Πνίγηκε και πέθανε ενώ έτρωγε με φίλους της
Επόμενο άρθροΟ μικρός και ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr