Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος από τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στη Θεσσαλονίκη αλλά, κατάφερε να πάρει μόνο το βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας στο 93’.

Οι γηπεδούχοι, στην πρώτη τους καλή προσπάθεια άνοιξαν το σκορ. Από δεξιά ο Μετά’ι’ έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού και εκεί ο Φροσύνης από το ύψος του πέναλτι, με σουτ έκανε το 1-0 για τον Κεραυνό.

Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση. Με τη σέντρα, στο αμέσως επόμενο λεπτό, στο 17’, η μπάλα έφτασε στον Ντινιωτάκη έξω από την περιοχή, ο οποίος με συρτό σουτ, την έστειλε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου γράφοντας το 1-1 για τον Ολυμπιακό.

Στο 35’, ο Θεοδωρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, ντρίπλαρε τον Παπαϊωάννου μέσα στην περιοχή και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Καβουσάκη, έγραψε με πλασέ το 2-1.

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά του αγώνα, προσπάθησε περισσότερο για να φτάσει στην ισοφάριση και το κατάφερε στο 93’ όταν ο Ψιάνος με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Αναστασίου μέσα στην αντίπαλη περιοχή κι αυτός με ωραίο πλασέ πάνω στην κίνηση, έκανε το τελικό 2-2, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Πορτοκαλάς, Ιωσηφίδης (78’ Μουρατίδης), Πολυζάς, Νικολαΐδης, Μεληκιώτης (74’ Σπ. Νικολίτσας), Γ. Νικολίτσας, Μετά’ι’ (86’ Κόμνος), Θεοδωρίδης, Κατσιάκης (86’ Σολομωνίδης), Φροσύνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (61’ Θεοδωρόπουλος), Παπαϊωάννου, Ακριβόπουλος (61’ Σταμπουλής), Καρατσόλης, Ψιάνος, Κόλα, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Κατσαγεωργίου (46’ Μυλωνάς).

Να σημειωθεί ότι, μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, προηγείται στη βαθμολογία η Κοζάνη με 16 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με μόλις 6 βαθμούς!!!!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΣπυράκη: Κανένα πολιτικό πρόσωπο σε εκδήλωση με την ευρωβουλευτή – Δεν υπήρξε αναφορά στη ΝΔ
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος την Κυριακή σε Αλμυρό και Σκιάθο