Έντονη ήταν η αντίδραση των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, σχετικά με το υλικό που «ανέβηκε» στα social media από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή τους οι υπάλληλοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, σημειώνοντας πως «εμφανίζονται σαν “αυλικοί και ουρά” ενός υπουργού». Παράλληλα, ο σύλλογος των υπαλλήλων σημειώνει πως ο στολισμός δεν ήταν αυθόρμητη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, αλλά έγινε «κατόπιν οδηγιών της ιεραρχίας της Υπηρεσίας».

Χριστουγεννιάτικη μπάλα ο Μηταράκης

Δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι το PR του υπουργείου

«Με αγανάκτηση παρακολουθούμε το φιάσκο μιας εκδήλωσης που θα έπρεπε να αποτελεί χαρά για το προσωπικό της Υπηρεσίας μας αλλά αντιθέτως κατέληξε ως αιτία λοιδορίας των εργαζομένων της Υπηρεσίας Αποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου εμφανίζονται ως αυλικοί και «ουρά» ενός υπουργού», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Οι υπάλληλοι τονίζουν πως «δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης» και δεν ρωτήθηκαν αν συναινούν στην ανάρτηση των εικόνων τους.

Μετά τις αντιδράσεις και τους σχολιασμούς που προέκυψαν μετά την κοινοποίηση του βίντεο στο Facebook, το βίντεο κατέβηκε, ωστόσο οι φωτογραφίες έμειναν.

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν ως αδιανόητη την κίνηση του υπουργού να «κατεβάσει» άρον άρον το βίντεο μετά τον σάλο που προκλήθηκε, αφήνοντας όμως αναρτημένες τις φωτογραφίες του προσωπικού.

«Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε κοινωνοί και συμμέτοχοι στο PR μετακλητών στελεχών του Υπουργείου», καταλήγουν στην οργισμένη επιστολή τους οι υπάλληλοι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒαρουφάκης: Ο προϋπολογισμός κωδικοποιεί το ταξικό μίσος της «Μητσοτάκης ΑΕ»
Επόμενο άρθροΓρίπη: Θετικά 8 στα 10 τεστ στο «Αγία Σοφία»