Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Διονύσης Αλέρτας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις προτάσεις από το Survivor, στον γιο του που είναι 12,5 μηνών, αλλά και στον χωρισμό του.

Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε για τα ριάλιτι και εάν θα πήγαινε σε κάποιο. «Ούτε καν να πάω στο «MasterChef», δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι τόσο επαγγελματικό στην τηλεόραση.

Η Ελεονώρα με χαντάκωσε στο «Dancing». Μου είχαν προτείνει να πάω στο Survivor και τους είπα ότι δεν γίνεται γιατί περιμένω παιδί», ανέφερε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Για τον γιο του αλλά και για το διαζύγιό του, ο Διονύσης Αλέρτας ανέφερε πως, «το παιδί είναι το μέγιστο πράγμα που μπορείς να δημιουργήσεις στη ζωή σου.

Είμαστε χωρισμένοι, θέλω να έχουμε καλή σχέση με την πρώην σύζυγό μου. Με την πρώην σύζυγό μου πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού. Δεν είμαστε ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο ζευγάρι που χωρίζει, θεωρήσαμε καλό για όλους να συνεχίσουμε τη ζωή μας χωριστά», σημείωσε ο Διονύσης Αλέρτας.

«Η Νάγια μου χάρισε τον γιο μου, πως μπορεί να μην θέλω να είναι καλά; Ο γιος μου δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε χωρίσει, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Διονύσης Αλέρτας: «Η Νάγια μού χάρισε τον γιο μου, πώς μπορεί να μη θέλω να είναι καλά;»”,”description”:”Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Διονύσης Αλέρτας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις προτάσεις από το Survivor, στον γιο του που είναι 12,5 μηνών, αλλά και στον χωρισμό του.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8xMi8yMi8wNi8zMF8zN182M2EzZjk4ZDQ4Yzg3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M20S”,”uploadDate”:”2022-12-22T06:32:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cp84htseep8h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Διονύσης Αλέρτας: Είμαστε χωρισμένοι, πρώτα κοιτάμε το καλό του παιδιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ Ζ. Μακρή στη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση της ΟΝΝΕΔ και του Make-A-Wish
Επόμενο άρθροΟι Νικς τιμωρήθηκαν με ένα draft pick δευτέρου γύρου