Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, ο δράστης, το απόγευμα της Τετάρτης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, πήγε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λάρισα και με την απειλή μεγάλου μαχαιριού, ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Ακολούθως, επιβιβάστηκε στο όχημα και διέφυγε.

Το προαναφερόμενο όχημα εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 μαχαίρι.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 13 γραμμαρίων, ενώ επιπλέον, σε υπόστεγο κοντά στο όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αρχές πρόσφατα, για άλλες περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στη Λάρισα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: «Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ηθοποιός σημαίνει…τίποτα»
Επόμενο άρθροS-300: Μπορεί η Ελλάδα να στείλει τα ρωσικά όπλα στην Ουκρανία;