Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, 16:56

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την οικονομική στήριξη της Πολιτείας όσον αφορά στα έξοδα νοσηλείας αθλητή της Εθνικής, Αριστοτέλη Λεωνίδη, εξέδωσε την Παρασκευή η Ελληνική Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Για μία ακόμη φορά, η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την οικονομική στήριξη της Πολιτείας στον αθλητή μας Αριστοτέλη (Άρη) Λεωνίδη, προκειμένου να καλυφθούν οι δαπάνες νοσηλείας και ιατρικής αποκατάστασης του μέλους της εθνικής ομάδας.

Η δέσμευση της αθλητικής ηγεσίας, τηρήθηκε στο ακέραιο, γεγονός που μαρτυρά τη διάθεσή της να σταθεί στο πλευρό τόσο του άτυχου αθλητή, όσο και στο πλευρό της ΕΟ Τζούντο. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, μέχρι και σήμερα. Με τέτοιους συμμάχους, σε τόσο δύσκολες μάχες σαν κι αυτή που καλείται εδώ και τόσους μήνες να δώσει ο αθλητής μας, νοιώθουμε πανίσχυροι ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η αρωγή της αθλητικής ηγεσίας, σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, μας τιμά και την ευχαριστούμε.

Να θυμίσουμε ότι ο Λεωνίδης τραυματίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων, που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2019 στην Κροατία. Αρχικά, οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες ότι θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, όμως η κατάσταση της υγείας του στην ειδική αγωγή που έλαβε στο Κέντρο Αποκατάστασης, βελτιώθηκε αισθητά και το γενναίο αυτό παιδί, μπορεί πλέον να σταθεί ξανά και πάλι στα πόδια του!


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022, 17:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία της ΝΔ από το Εργαστήρι Ειδικής Εκπαίδευσης «Άνοιξη»
Επόμενο άρθροΓυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ισόβια στον δολοφόνο της Γαρυφαλλιάς