Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, 18:47

Η Λίβερπουλ δαπάνησε το ποσό των 80 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ντάρβιν Νούνιες, ο οποίος πάντως δεν έχει κάνει την εκκίνηση που περίμεναν οι οπαδοί των «ρεντς»

Ο Κώστας Τσιμίκας με δηλώσεις του έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στον αγγλικό σύλλογο, τονίζοντας ότι μόλις προσαρμοστεί πλήρως ο διεθνής Ουρουγουανός στράικερ θα δείξει το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται κάποιον χρόνο για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και στον τρόπο παιχνιδιού κάθε ομάδας. Ειδικά ο Ντάρβιν, διότι δεν μιλά κιόλας τα αγγλικά. Δεν ανησυχώ όμως για αυτόν καθόλου. Θα γίνει μια μηχανή των γκολ για εμάς. Βελτιώνεται διαρκώς ολοένα και περισσότερο», ανέφερε.

Να θυμίσουμε πως ο Νούνιες κόστισε το περασμένο καλοκαίρι στη Λίβερπουλ το ποσό των 80 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ. Φέτος μετρά 19 ματς με τους «reds» έχοντας  9 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο έχει επικριθεί για τις αρκετές ευκαιρίες που έχει σπαταλήσει.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022, 19:17

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑργίες 2023: Δείτε τα τριήμερα του νέου έτους
Επόμενο άρθροΣύρος: Επείγουσα επιστροφή πλοίου στο λιμάνι – Παιδί έχασε τις αισθήσεις του