Τεράστια διαφορά δυναμικότητας παρουσίασαν ο Βόλος και η ΑΕΚ στον ποδοσφαιρικό αγώνα του πανθεσσαλικού σταδίου το βράδυ της Τετάρτης, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της σούπερ λιγκ. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, καθώς η ΑΕΚ έκανε ο,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με εκπληκτικό τον Λιβά’ι’ Γκαρσία κι ο Βόλος βολό….δερνε χωρίς να παρουσιάσει ούτε μια και στον κόσμο καμία, τελική προσπάθεια για γκολ. Αυτά ήταν τα ”χάλια” της γηπεδούχου ομάδας. Τα….”χαλιά” στρώθηκαν για τους οπαδούς της ΑΕΚ, που ήταν περισσότεροι από 8.000 και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τουλάχιστον οικονομικά πήγαμε πολύ……καλά.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 16′ όταν, μετά από σέντρα του Αραούχο στο κέντρο της……υποτιθέμενης αερ….άμυνας, ο Μήτογλου, πρώην ποδοσφαιριστής του Βόλου, με κεφαλιά νίκησε τον Κλέ’ι’μαν.

Στο 30’ έγινε το 0-2. Μετά από ατομική προσπάθεια, ο Λιβά’ι’ Γκαρσία από πλάγια έκανε το γύρισμα στον Πινέδα που με εξαιρετικό πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βόλου για δεύτερη φορά.

Στο 35’, μετά από λάθος του πολύ λίγου Ματίγια, ο Αραούχο έδωσε στον Φαν Βέερτ, πρώην σέντερ φορ του Βόλου, που έγραψε με σουτ το 0-3.

Στο 65’ ήρθε το τέταρτο γκολ για τους φιλοξενούμενους. Ο Άμραμπατ που μόλις είχε μπει αλλαγή, απέφυγε τον Ουές και έκανε σέντρα από δεξιά. Ο Γκαρσία πήδηξε πολύ ψηλά και με ωραία κεφαλιά έκανε το τελικό 0-4.

Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, ο Λιβά’ι’ Γκαρσία έκανε ”πάρτι” από την πλευρά του Αλχο.

Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις δεν…..”πας” πουθενά παρά μόνο στο σούπερ μάρκετ με market….”pass”.

Οι (απο)συνθέσεις:

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Kλέιμαν, Ουές, Σιέλης, Άλχο, Πίρινεν, Ματίγια, Μπαριέντος, Μεσκίδα (46’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Νοκέρ, Οζέγκοβιτς (72’ Ταχάτος).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (74’ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (74’ Τζαβέλλας), Χατζισαφί,  Γιόνσον  (65’ Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι, Πινέδα (65’ Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (65’ Τσούμπερ)

Νίκος  Βητσόπουλος

 

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ξέχασε τα κλειδιά του, προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από διπλανό διαμέρισμα και έπεσε στο κενό
Επόμενο άρθροΗ παραλία του Βόλου και τα τσιπουράδικα της πόλης στα χρώματα της ΑΕΚ