Ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που πήγαν σε παιδοψυχολόγο, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και πώς κατάφερε να σπάσει το δόντι του Ζήση Ρούμπου σε πρόβα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και την αντίδραση του γιου του.

«Αυτή η εγκυμοσύνη και η γεννά ήταν πιο δύσκολη από την προηγούμενη. Ο γιος μας κράτησε απόσταση στην αρχή από την μπέμπα και τώρα την προσέχει και συνωμοτούν εναντίον μας.

Επισκεφθήκαμε παιδοψυχολόγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό, για να είμαστε συνεπείς και να βοηθήσουμε τα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς περιέγραψε επίσης και ένα περίεργο περιστατικό σε πρόβα.

«Είχα σπάσει το δόντι του Ζήση Ρούμπου σε μια πρόβα, του έδωσα να πει σαμπάνια και έφυγε ολόκληρο δόντι», αποκάλυψε.

«Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά, έχω πάρει πολλές δουλειές έτσι», παραδέχθηκε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δημήτρης Μακαλιάς: «Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά»”,”description”:”Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον λόγο που πήγαν σε παιδοψυχολόγο, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού και πώς κατάφερε να σπάσει το δόντι του Ζήση Ρούμπου σε πρόβα.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8xMi8yOC8wNy8yM180OV82M2FiZWYwNWRmZTg0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M51S”,”uploadDate”:”2022-12-28T07:24:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cpd8f0k00yop”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Δημήτρης Μακαλιάς: Πολλές φορές έχω χτυπήσει πόρτες για δουλειά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκία: Ποια νησιά βάζουν στο στόχαστρο – Τι λένε για Κύπρο
Επόμενο άρθροPodcast ΒΑΒΕΛ – Χρήστος Σταικούρας (υπουργός Οικονομικών): Στον εξωδικαστικό και ενήμεροι δανειολήπτες – Ξεκινά η διαδικασία αποεπένδυσης του ΤΧΣ