Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, 08:05

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντίμιταρ Κουζμάνοφ και η Βουλγαρία μείωσε σε 3-1 τη σειρά με την Ελλάδα.

Ο Νο.2 τενίστας της Ελλάδας (Νο.506) έχασε με 6-1, 6-1 από τον 29χρονο Βούλγαρο (Νο.196) σε μόλις 67 λεπτά και η εθνική γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Περθ.

Η νίκη επί της Βουλγαρίας είναι ήδη εξασφαλισμένη με το 2-0 της Μαρίας Σάκκαρη επί της Βικτόρια Τόμοβα, ωστόσο ένα 5/5 θα αύξανε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό της πόλης, αλλά και στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η σειρά θα κλείσει με τον αγώνα του μεικτού διπλού.

Ο Κουζμάνοφ πήρε με άνεση το πρώτο σετ σημειώνοντας δύο σερί μπρέικ μετά το 2-1, ενώ τα πράγματα ξεκαθάρισαν οριστικά όταν «έσπασε» ξανά τον Μάικ στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου. Έχοντας να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα στο δεξί χέρι, ο 26χρονος Έλληνας δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή να χτυπήσει τον αγώνα και τελικά «παραδόθηκε» χωρίς να κερδίσει άλλο γκέιμ μέχρι το τέλος.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς με τη Βουλγαρία, η ελληνική ομάδα θα πάρει τις ανάσες της και θα επιστρέψει στη RAC Arena του Περθ στις 2 Ιανουαρίου για τα ματς με το Βέλγιο. Αν λυγίσει την ομάδα των Γκοφέν και Μέρτενς, τότε θα είναι πρώτη στον όμιλο.

Η νικήτρια του Group A θα παίξει με τη νικήτρια του Group F, που αποτελείται από τις Γαλλία, Κροατία και Αργεντινή, για μια θέση στα ημιτελικά του United Cup.

Εκτός της Ελλάδας, την πρώτη νίκη τους εξασφάλισαν οι ΗΠΑ, που επικράτησαν με 4-1 της Τσεχίας, και η Ιταλία, που είναι στο 3-1 με τη Βραζιλία.

Πηγή: SDNA


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, 09:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚλέλια Ανδριολάτου για Maestro: Πηγαίναμε στο γύρισμα και ήμασταν σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια
Επόμενο άρθροΑκτινιδιά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το χειμερινό κλάδεμα