Καλή Χρονιά! Πώς θα είναι η νέα χρονιά σύμφωνα με τα άστρα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΤΑΥΡΟΣ: O Κρόνος και ο Ραχού που συνδέονται με την ισχυρή ενέργεια, τη χειραγώγηση και τις κακές συνήθειες, αλλά και ο Δίας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επιδιώξεις και τα θέματα καριέρας σου τη νέα χρονιά. Η θετική στάση, η υπομονή, η επιμονή και η έρευνα θα είναι οι λέξεις κλειδιά που θα μπουν στο παιχνίδι.

Το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους καλό είναι να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις την επιθετικότητα προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σου. Για να λάβεις την ευλογία του Κρόνου και να πετύχεις την αναμενόμενη επαγγελματική επιτυχία θα χρειαστεί να έχεις επιμονή καθώς και να αποφύγεις αρνητικά σχόλια και σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποίησε αυτήν τη χρονιά για να επικεντρωθείς στη θεραπεία γιατί ίσως στο ξεκίνημα της με τον κυβερνήτη σου Ερμή και τον Άρη στο ζώδιο σου ανάδρομους να νιώθεις απογοητευμένη, εξαντλημένη και πολύ κουρασμένη. Ωστόσο η νέα χρονιά προβλέπεται ευοίωνη και μπορείς να κατακτήσεις πολλούς από τους στόχους σου.

Η κατανόηση που αναζητάς είναι εφικτή και βρίσκεις συμμάχους και υποστηρικτές σε κάθε σου επιδίωξη. Ο Κρόνος θα φύγει από τον 8ο οίκο σου στις 17/1 φέρνοντας τέλος στα εμπόδια και θα διαπιστώσεις πως τα προβλήματα ένα ένα ξεπερνιούνται και μένουν πίσω. Θα μάθεις ότι πρέπει να εμπιστευτείς και να ακολουθήσεις την ευφυΐα και τις μέχρι πρότινος εμπειρίες σου έτσι ώστε να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη και απολαυστικότερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η χρονιά θα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και αποτελέσματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Παρόλα αυτά παραμένεις δυνατή και αισιόδοξη. Πολλές ισχυρές δυνατότητες είναι καθ’ οδών για όσες ασχολείστε με τον τομέα της εκπαίδευσης, της μηχανικής και της ιατρικής και ως εκ τούτου η καριέρα σου θα αποκτήσει προοπτική.

Εσύ που ανήκεις σε άλλους τομείς, μπορεί επίσης να είσαι σε θέση να βρεις τον εργασιακό τομέα που σε εκφράζει ανάλογα με τη εκπαίδευση και την αποτελεσματικότητα σου. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις μια νέα καλή δουλειά ή να έχεις κάποια θετική αλλαγή στον χώρο εργασίας σου.

ΛΕΩΝ: Η νέα χρονιά θα μπει με ορμητικό τρόπο στη ζωή σου και η ευημερία, η δόξα και η φήμη σου επίσης θα ενισχυθούν. Φέτος ο Κρόνος σε συμβουλεύει να αποφύγεις να επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος και να αρχίσεις να αφοσιώνεσαι περισσότερο στα έργα και τους στόχος σου.

Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί να αντέξεις δύσκολες αλλαγές στα εργασιακά και μπορεί να θεωρήσεις τη νέα χρονιά ως σκαλοπάτι για έναν πιο ασφαλή προορισμό. Μια νέα ομάδα ή ένα νέο ενδιαφέρον σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις νέες μεθόδους ή να αποκτήσεις νέες δεξιότητες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Ζώδια 2023: Οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Μάγεψε» ο Ντόντσιτς και στο Σαν Αντόνιο
Επόμενο άρθροΗ Νότιγχαμ είχε ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Τσέλσι