Με «αμβλύ τραύμα στο στήθος» και πολλαπλά ορθοπεδικά χτυπήματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ηθοποιός της Marvel, Jeremy Renner μετά το σοβαρό τραυματισμό του με εκχιονιστικό, την ώρα που καθάριζε το χιόνι στο ράντσο του στη Λίμνη Τάχο.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού δήλωσε τη Δευτέρα πως ο ηθοποιός της Marvel παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Ο εκπρόσωπος του Ρένερ είπε: «Η οικογένεια του Jeremy θέλει να δηλώσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσηλευτές που τον φροντίζουν», καθώς και σε όσους συνεργάστηκαν ώστε να μεταφερθεί άμεσα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.  

Σύμφωνα με τo CNN, ο Ρένερ έχει υποβληθεί ήδη σε δύο χειρουργεία, σε μια προσπάθεια των γιατρών να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματά του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές πως ακριβώς τραυματίστηκε ο Ρένερ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ καθάριζε το χιόνι με εκχιονιστικό – που οδηγούσε ο ίδιος – κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός του οχήματος με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να περάσει από πάνω του…

Λίγες εβδομάδες πριν είχε ανεβάζει βίντεο να οδηγεί ένα τζιπ μέσα στα χιόνια. 

Σε λίγες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τίτλο «Mayor of Kingstown».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://platform.twitter.com/widgets.jshttps://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέα Πέραμος: Της διέρρηξαν το σπίτι δέκα φορές
Επόμενο άρθροΕισοδήματα 6 δισ. ευρώ αποκάλυψαν τα τεκμήρια – 3 στους 10 φορολογούμενους πέφτουν στην παγίδα τους